Laumen Expertise B.V.

Da Vincilaan 33
6716 WC Ede

T 0318- 629 429
F 0318- 656 860
E info@laumenreo.nl

KVK : 6629849
CBP-registratie: m1234975
Algemene Voorwaarden

PIV 2015
giraffe

Opleidingen algemeen

 
Laumen Opleidingen B.V. verzorgt allerhande opleidingen en cursussen op het gebied van letselschade/ personenschade daar waar het aspecten betreft welke in directe relatie staan tot het maken van schadeberekeningen. Zo plannen wij jaarlijks een aantal terugkerende cursussen (zoals letselschaderekenen ex 6:107BW, sociale wet- en regelgeving bij letselschade, overlijdensschadeberekeningen ex 6:108BW en pensioeneffecten bij personenschaderegeling. Docenten van Laumen Opleidingen B.V. worden ook regelmatig ingehuurd door andere instellingen en organisaties voor het verzorgen van specifieke cursussen op het gebied van personenschade of voor specifieke onderwerpen in opleidingstrajecten voor personenschade. Hieronder vallen o.a. de Grotius Academie (LSA specialisatieopleiding), NCOI – NIBESVV Opleiding Middelzwaar Letsel en Opleiding Zwaar Letsel, Universiteit Utrecht – specialisatieopleiding Bijstand aan EGZ-slachtoffers.
Met zeer grote regelmaat verzorgt Laumen Opleidingen B.V. ook in-company cursussen personenschade waarbij de opdrachtgever kan kiezen om een standaardcursus door ons te laten verzorgen of dat er een tailormade cursus naar de behoefte wordt opgesteld.
Laumen Opleidingen B.V. is geaccrediteerd door:
– Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), waarmee al onze cursussen NOvA PE-waardig zijn
– Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE), waarmee aan onze cursussen ook NIVRE PE-punten mogen worden toegekend.
Op onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden Laumen Opleidingen B.V. van toepassing.
Al onze cursisten worden gevraagd na afloop van de cursus een evaluatieformulier in te vullen. Wilt u weten hoe de deelnemers aan onze cursussen de kwaliteit van onze cursussen beoordeelden?
– Klik dan hier voor 2010
– Klik dan hier voor 2011
– Klik dan hier voor 2012
– Klik dan hier voor 2013
 Klik dan hier voor 2014
Klik dan hier voor 2015
Klik dan hier voor 2016